Зимнина в буркани

Зимнина в буркани

Автор: Колектив
(4.14 от 22 гласа)











Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.

Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане



Печатна книга

3.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.



Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Колектив
Издател: Хомо Футурус
Категория: Кулинария , Храни
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: