Зайците: Здравеопазване и болести
Зайцевъдството в световен мащаб бурно се развива през XIX век, като източник на диетично месо, красиви кожи, вълна и други допълнителни продукти. С въвеждането на новите технологии през XX век отглеждането на зайци се разпространява и в страни, където липсват традиции за отглеждането на този вид животни и за използване на продукцията, получавана от тях.
В настоящото издание ще намерите всичко най-необходимо за отглеждането на зайците, представено от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж в областта.
Ето какво е включено тук:
* Значение на зайцевъдството;
* Произход на домашния заек;
* Породи зайци;
* Развъждане на зайците;
* Избор на място за стрителство на зайцеферма;
* Отглеждане на зайците;
* Хранене на зайците;
* Клане на зайците;
* Незаразни болести;
* Заразни болести;
* Паразитни болести;
* Дезинфекция...
Kниги от същия жанр
-
Тайните на Клеопатрапечатна: 8.99 лв. -
Идилиипечатна: 5.00 лв. -
Великите изобретения на човечествотопечатна: 60.00 лв. -
Моят живот в бури и в откосипечатна: 12.00 лв. -
Идеалната наденичка и други важни формулипечатна: 3.99 лв. -
Фройдпечатна: 13.50 лв. -
България в бурно време - споменипечатна: 8.90 лв. -
Българската „ерес“ и Английската реформацияпечатна: 12.00 лв. -
Социалното инженерствопечатна: 18.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.