Зайците: Здравеопазване и болести
Зайцевъдството в световен мащаб бурно се развива през XIX век, като източник на диетично месо, красиви кожи, вълна и други допълнителни продукти. С въвеждането на новите технологии през XX век отглеждането на зайци се разпространява и в страни, където липсват традиции за отглеждането на този вид животни и за използване на продукцията, получавана от тях.
В настоящото издание ще намерите всичко най-необходимо за отглеждането на зайците, представено от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж в областта.
Ето какво е включено тук:
* Значение на зайцевъдството;
* Произход на домашния заек;
* Породи зайци;
* Развъждане на зайците;
* Избор на място за стрителство на зайцеферма;
* Отглеждане на зайците;
* Хранене на зайците;
* Клане на зайците;
* Незаразни болести;
* Заразни болести;
* Паразитни болести;
* Дезинфекция...
Kниги от същия жанр
-
Аргументът на свободатапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Книга за първооткривателитепечатна:
35.00 лв.
17.89 EUR -
Сбогом, лятопечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Държавност и анархияпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
За крале и кралиципечатна:
18.90 лв.
9.66 EUR -
Визуалният брак между електронно и фотохимично кинопечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Дрехата прави трупапечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Технологично развитие, индустриална и пазарна политикапечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Икономика на предприятието - част IIпечатна:
16.80 лв.
8.58 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.