Зайците: Здравеопазване и болести
Зайцевъдството в световен мащаб бурно се развива през XIX век, като източник на диетично месо, красиви кожи, вълна и други допълнителни продукти. С въвеждането на новите технологии през XX век отглеждането на зайци се разпространява и в страни, където липсват традиции за отглеждането на този вид животни и за използване на продукцията, получавана от тях.
В настоящото издание ще намерите всичко най-необходимо за отглеждането на зайците, представено от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж в областта.
Ето какво е включено тук:
* Значение на зайцевъдството;
* Произход на домашния заек;
* Породи зайци;
* Развъждане на зайците;
* Избор на място за стрителство на зайцеферма;
* Отглеждане на зайците;
* Хранене на зайците;
* Клане на зайците;
* Незаразни болести;
* Заразни болести;
* Паразитни болести;
* Дезинфекция...
Kниги от същия жанр
-
Твоя код за идеалното храненепечатна: 4.49 лв. -
Гласове и багри от Индияпечатна: 12.00 лв. -
Грифонът и химерата. Българската душевност през Възражданетопечатна: 14.00 лв. -
Дупка в стенатапечатна: 10.00 лв. -
Карибски пирати - В непознати водипечатна: 13.99 лв. -
Странният рицар на свещената книгапечатна: 15.00 лв. -
Слуховете, които работят за васпечатна: 7.99 лв. -
Позитивно възпитаниепечатна: 7.50 лв. -
Теодор Рекспечатна: 17.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.