Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Ястия според случая и настроениетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Ястия с карантияпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Методът на Глюкозената богиняе-книга:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Как да подобрим кулинарните си уменияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Предястия for Dummies!печатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Златната книга на шоколадапечатна:
48.00 лв.
24.54 EUR -
Българска национална кухня - Руски езикпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Кулинарни специалитети за по-малко от 1 часпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Какво да сготвим на бърза ръкапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.