Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Агнешко - рецептипечатна:
6.99 лв.
3.57 EUR -
Италия на масата -
Готвене на парапечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Ястия с плодове, десерти със зеленчуципечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Плодови и млечни коктейлипечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
10-те храни, които побеждават стресапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Закуски и дребни сладкипечатна:
6.80 лв.
3.47 EUR -
Вкусен хляб в домашна хлебопекарнае-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.