Джобен наръчник за производство на домашна ракия
Какво ще научим от тази книга:
- алкохолна ферментация
- отлежаване и бутилиране
- дестилация
- бистрене на ракиите и наливане в бутилки
- производство на високоалкохолни напитки
- приготвяне на полуфабрикати, захарен сироп, карамел
- производство на ликьори чрез директно ползване на плодовете и др.
Плодови вина, плодови ракии и плодови ликьори.
Горещи напитки с плодови сокове.
Греяни вина и греяна ракия.
Kниги от същия жанр
-
Празнична великденска и гергьовденска кухняпечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Пиле на фурнапечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Вкусни рецепти по време на кризапечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Киш, фритата, кростатапечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Салати и предястияпечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
Италия на масата -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Избрани бразилски рецептипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 88
ISBN: 9789548372190
Баркод: 9789548372190
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 12.00x16.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.