Джобен наръчник за производство на домашна ракия
Какво ще научим от тази книга:
- алкохолна ферментация
- отлежаване и бутилиране
- дестилация
- бистрене на ракиите и наливане в бутилки
- производство на високоалкохолни напитки
- приготвяне на полуфабрикати, захарен сироп, карамел
- производство на ликьори чрез директно ползване на плодовете и др.
Плодови вина, плодови ракии и плодови ликьори.
Горещи напитки с плодови сокове.
Греяни вина и греяна ракия.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 88
ISBN: 9789548372190
Баркод: 9789548372190
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 12.00x16.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.