Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
6x5 рецепти и разговори с български топ готвачие-книга: 4.50 лв.печатна: 15.00 лв. -
Министерство на хранатапечатна: 29.99 лв. -
Рибапечатна: 1.99 лв. -
Бяло, зелено, червенопечатна: 4.00 лв. -
Веганствопечатна: 7.50 лв. -
Тестове за държавния зрелостен изпит по български език и литературапечатна: 14.00 лв. -
Риба и морски даровепечатна: 29.85 лв. -
Лечебните сили на... зеленчуцитепечатна: 2.00 лв. -
Златна колекция класически десертипечатна: 48.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.