Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Арабска кухняпечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Гювечета. Гърне. Ястия на фурнапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Еротична кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Сезонна кухняпечатна:
6.95 лв.
3.55 EUR -
10-те храни, за по-добро зрениепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Ястия в глинен гювечпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
По следите на зехтинае-книга:
14.70 лв.
7.51 EUR -
Ориенталска кухняпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Кексовепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.