Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Консервиране без захар и солпечатна: 8.50 лв. -
Вкусове от близо и далече-книга: 4.50 лв.печатна: 19.00 лв. -
Вкусове от близо и далече-книга: 4.50 лв.печатна: 9.00 лв. -
Да готвим с Лучияпечатна: 25.00 лв. -
Празнична коледна и новогодишна кухняпечатна: 2.99 лв. -
Птиче месопечатна: 29.85 лв. -
Десерти - рецептурникпечатна: 6.95 лв. -
Рецепти за здравословни... изкушенияпечатна: 2.00 лв. -
Кулинарни изкушенияпечатна: 9.50 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.