Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Мързеливата Богданка. Готварски рецептипечатна: 3.00 лв. -
Чесънът - най-силният природен лечителпечатна: 4.00 лв. -
Салатипечатна: 3.50 лв. -
Усещане за вкус. Пролетпечатна: 9.90 лв. -
Салати и предястияпечатна: 4.80 лв. -
Най-вкусните рецепти от близкоизточната кухняпечатна: 4.00 лв. -
Готварските техники и умения - книга 1печатна: 15.00 лв. -
Баници, пити и хлябовепечатна: 1.99 лв. -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна: 16.90 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.