Българска национална кухня - Български език
Това цветно подаръчно издание, създадено от ненадминатите познавачи на кулинарните тайни от списанието „БонАпети” - съдържа не само емблематични за българската национална кухня рецепти. То е майсторски илюстриран кулинарен пътеводител на България, който вдъхновено ни води в различните краища на страната, за да опитаме рибена чорба в Приморско, пататник - в Родопите, чомлек и капама – в Банско; да се отбием в Троян по ракиено време, а в Мелник да се насладим и на природа, и на вино...
Но най-важното, което ни казва тази книга е, че българската кухня е кухня за душата, защото се приготвя с много любов и вещина.
Kниги от същия жанр
-
Готвим в глинено гърнепечатна: 3.99 лв. -
Фритюрникпечатна: 2.50 лв. -
Готварската книгапечатна: 16.00 лв. -
Готвене на парапечатна: 7.50 лв. -
Да печем с любовпечатна: 58.80 лв. -
Селски гозбипечатна: 7.00 лв. -
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна: 4.90 лв. -
Вок Фондю - 150 кулинарни рецептипечатна: 2.50 лв. -
Вкусна книга - разкази, забравени под мушаматапечатна: 9.80 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.