Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Любими ястия със свинско месопечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Баба, майка и аз в кухнята: Салати и разядкие-книга:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Гювечета. Гърне. Ястия на фурнапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
500 супипечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Българска празнична кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
6 по 5 рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
500 десерта, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Лятопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
501 коктейла, които трябва да опитатепечатна:
39.90 лв.
20.40 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.