Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Ястия с най-простите продуктипечатна: 3.00 лв. -
Стара градска кухняпечатна: 8.00 лв. -
Готвим в глинени съдовепечатна: 9.50 лв. -
Да готвим с Лучияпечатна: 25.00 лв. -
200 бързи ястия, които непременно да опитатепечатна: 19.90 лв. -
Дивечова кухняпечатна: 4.00 лв. -
Министерство на хранатапечатна: 29.99 лв. -
Ябълките. Ябълковият оцетпечатна: 10.00 лв. -
Постни ястияпечатна: 7.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.