Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Плодове и зеленчуципечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Ястия с картофипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Българска национална кухня - Български езикпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Китайската кухняпечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR -
Сандвичите на Толикпечатна:
12.99 лв.
6.64 EUR -
Десерти без печенепечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Вкусни кулинарни рецепти при диабетпечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Българска кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Бирена кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.