Антираковите и имуностимулиращи свойства на хрущял от акула
Още през 70-те години на миналия век в много страни се заговори за водещата роля на хранителните билкови добавки и антиоксидантите от животински произход при профилактиката и лечението на редица заболявания у човека.
Виж цялата анотация »
Информация за избраната книга
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2008
ISBN: 9789548231756
Страници: 96
Тегло: 0.20 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.
Ревю
Още през 70-те години на миналия век в много страни се заговори за водещата роля на хранителните билкови добавки и антиоксидантите от животински произход при профилактиката и лечението на редица заболявания у човека. И още тогава някои специалисти предричаха голямо бъдеще на морските обитатели - във връзка с изработената у тях през милионната еволюция способност да устояват на окислителния стрес, чрез биохимичните си механизми.
Употребата на хрущял и чернодробно масло от акула е едно от вече развитите направления на натуралната медицина.
Какви са реалните им свойства и какви - преувеличенията, с които си служат някои търговци и производители?
Какви полезни, но по-малко известни свойства притежават тези продукти?
Как да ги дозираме и съчетаваме с други предписани средства?
Имат ли противопоказания?
Това са въпроси, които - с нарастването броя на съответните препарати - стават все по-актуални.
В тази книга ще се опитаме да отговорим на тях, доколкото това е възможно на сегашния етап и във връзка с информацията и опита, с които разполагаме.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.