Академия на проклятията - Не проклинай своя директор - Урок първи

Още от поредицата Академия на проклятията

Академия на проклятията - Не проклинай своя директор - Урок първи

(4.88 от 58 гласа)











Никога не проклинайте собствения си директор с проклятие с неизвестни за вас свойства, и от горе на всичкото – десето ниво! Никога!Особено ако вие сте обикновена адептка на Академията на проклятията, а той е най-могъщия лорд в Тъмната империя!

Ако все пак извършите подобна глупост, не се оплаквайте, че сте дала начало на цяла верига от странни събития… Не се учудвайте, ако прокълнатият от вас лорд Риан Тьер внезапно започне да ви преследва и да ви оказва ненужно внимание, ако смъртоносните проклятия започнат до се сипят едно след друго като от рог на изобилието върху нещастните жители на Ардам, а в Приграничието се появи убиец, чиито жертви са само момичета,които толкова приличат на вас.

И ако от убиеца теоретически може да избягате, то нямате и най-малък шанс да се изплъзнете от магистър Тьер! Та нали Тъмните лордове винаги постигат целите си…

 



е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Година: 2018
ISBN: 201862664

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: