Създаване на Adobe ID от www.adobe.com

DRM (Digital Rights Management) на Adobe Systems Inc. e стандарт за защита на ePub и PDF-формат електронни книги. Използва се от множество реномирани издателства и книготърговци в цял свят. Книгите в Библио.бг са със или без DRM защита в зависимост от желанието на автора или издателя.

За да може да отваряте книги с DRM е нужно да идентифицирате еднократно своите устройства за четене или софтуера, който ползвате. За целта трябва да въведете в тях имейл и парола, с които сте се регистрирали на сайта на Adobe. А ето и какви са стъпките, за да направите регистрация в Adobe.com.

Стъпка 1: Отидете на сайта на Adobe

 За да отидете на сайта на Adobe, кликнете тук

Стъпка 2: Попълнете вашите данни

Задължителни за попълване полета са собствено и фамилно име, имейл, парола, държава.

След попълване на полетата изберете от долната част на екрана "Записване",  за да завършите своята регистрация. След тази стъпка регистрацията приключва.

 Задължителни полета за попълване

Стъпка 3: Край на регистрацията

Вие вече имате създадена регистрация в Adobe.com. Важно е да запазите имейл адреса и паролата, с които сте се регистрирали, защото ще трябва да ги въведете в програмата или устройството за четене, когато четете електронни книги с DRM защита.

 

Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: