Как да инсталираме Bluefire Reader на Kindle Fire таблет

Как да инсталираме Bluefire Reader на Kindle Fire таблет

Bluefire reader logoНаскоро в Интернет изтече информация как да инсталираме софтуер за четене на Adobe DRM книги върху Kindle Fire таблет. Kindle Fire е базиран на Android операционна система, специално модифицира за него. Логично е да се смята, че като Android операционна система би могло да се намери начин за доинсталиране на приложения към нея, въпреки изрично направените усилия от Amazon да забрани това.

Инструкциите по-долу ще ви насочат как да инсталирате Bluefire Reader за Android на Вашия Kindle Fire. Имайте предвид, че трябва да отворите тази страница във Вашия браузър на Kindle Fire преди да започенете.

- Кликнете на „settings“ на Вашия Kindle Fire( това е иконката, която прилича на зъбно колело).

- Кликнете върху „more“.

- Плъзнете надолу докато видите „device“.

- От подраздела му активирайте “Allow installation of Applications” на ON и кликнете върху ОК, когато се покаже съобщението на екрана Ви.

- Кликнете ТУК , за да изтеглите Bluefire Reader (приложението за Android)

- След като е приключило изтеглянето, кликнете върху „Меню“ иконата в долната част на прозореца и кликнете върху Downloads.

- Кликнете върху файла с име “BluefireReader.apk”

- Ще бъдете попитан дали наистина желаете да инсталирате приложението.

- Кликнете върху „Yes“

- Процесът на инсталиране ще започне.

- След като инсталацията приключи, потърсете Bluefire Reader във Вашия списък с приложенията.

Най-актуалната версия на Bluefire Reader (Version 1.2.3) ще бъде инсталирана на Вашия Kindle Fire. Въпреки това приложението не се актуализира автоматично. Ще трябва да проверявате периодично дали няма актуализирана версия на Bluefire Reader за Android.

Предоставяме ви тази информация и процедура по инсталация без гаранции и ангажимент по поддръжка.

Това е много полезна възможност за потребители, които имат Kindle Fire, защоро означава, че те могат да четат Adobe DRM електронни книги(PDF и ePub) на своите таблети.

Ето как изглеждат екрани от BlueFire reader:
 

 

 

Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: