Защо електронна книга?

Всички електронни книги, списания и други материали в Библио.бг са легални, не нарушават авторските права и помагат за развитието на издателската дейност в България. 

Те стигат до теб с партньорството на издателствата, които подкрепят електронното книгоиздаване, както и с подкрепата на български автори.

 

Какво е Електронна книга и списание прочети тук

 

Предимства на електронните книги

 

спестяваш пари -  електронните издания са по-евтини от хартиените копия. Някои са с 50-60% по-евтини, други с 10-20%.

спестяваш време да обикаляш книжарници - наличните в електронен формат заглавия са лесно откриваеми. Веднъж закупени, те остават в твоята виртуална библиотека в Библио.бг - "Моята библиотека" и са достъпни отвсякъде, където имаш Интернет достъп. Също така, можеш да ги съхраниш на памет, флашка или диск (за книги без Adobe DRM).

спестяваш време за доставка - ако поръчаш печатна книга през Интернет магазин, обикновено чакаш няколко дни. Електронните книги да получаваш след секунди.

спестяваш място - електронните издания остават в "Моята библиотека". Можеш да ги съхраниш и в твое устройство за неограничено време. Те не се износват или похабяват. По този начин няма да натрупаш огромни купчини с книги в дома си, които да събират прах.

неизчерпаем тираж - тиражът на електронните книги и списания не се изчерпва. В Библио.бг винаги можеш да намериш обявените в каталога заглавия.

запазваш бележки - в електронните книги и списания може да си маркираш важни пасажи и да оставяш свои бележки към тях. Може да правиш и отметки на цели страници. След това може да прегледаш своите бележки и да отидеш точно на мястото, което си отбелязал.

търсиш по-лесно - в електронните книги и списания можеш да търсиш. Не е нужно да прелистваш страница по страница, устройството само ще намери търсените думи.

избираш размер на шрифта - можеш да избереш подходящ за теб размер на шрифта - по-голям или по-малък. Устройството пренарежда страниците според избрания от теб размер (при .ePub формат). 

електронните книги са зелени - ако четеш електронни книги, ти помагаш за намаляване на изсичането на дърветата и опазването на планетата. За електронните книги не се използва химическо мастило.

мобилност - електронните книги могат да бъдат качени на всички ваши устройства. Можеш винаги да ги достъпиш от "Моята библиотека", от всяко място, където имаш wi-fi или друг Интернет достъп.

когато пътувате - може да уплътниш свободното си време с електронна книга или списание. Можеш и мигновено да си купиш нова, ако прочетеш тази, единственото условие е да имаш Интернет връзка до Библио.бг и "Моята библиотека".

когато не си в България - пестиш време и куриерски такси за доставка на желаните и необходимите ти електронни заглавия.

не си в голям град и няма книжарница наоколо - необходима ти е само Интернет връзка. Повечето вериги бензиностанции и крайпътни заведения имат безплатен достъп до wi-fi, използвай го.

 

Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: