Black Stories Conspiracy theories

Още от поредицата Black Stories

Black Stories Conspiracy theories

(3.86 от 7 гласа)
 Внимание, търсачи на истината! Пригответе се да се впуснете в необикновено пътешествие в загадъчното царство на конспиративните теории с  чисто новите Black Stories Bulgaria: Conspiracy Theories

50 черни загадки вдъхновени от най-странните конспиративни теории

В странния свят на конспиративните теории нищо не е твърде пресилено, за да не бъде обявено за вярно. За привържениците на конспирациите всичко е свързано и нищо не се случва без причина. Но внимавайте: не може да помогнете на всеки, който е убеден в своята “истина”.  А често и те не искат помощ, а сами се забъркват в неприятности. Тогава точно се случват невероятни инциденти и ужасни злополуки с катастрофални последици. 

Какви точно - разгадайте вие с тези 50 невероятни загадки вдъхновени от най-странните конспиративни теории. Задавайте въпроси, правете предположения и  мислете нестандартно. Забавлението е гарантирано!

Колкото бързо се разпространи Корона вируса през 2020 г., толкова бързо се разпространиха и конспиративните теории между хората. А хората обичат да говорят за конспирации. Спешно се търсят и още по-бързо се намират виновници, старите истории се “модернизират” и светкавично бързо се разпространяват. А аз мога само да се смея от сърце на повечето теории. При някои от тях обаче имам сериозни съмнения колко разумни са Homo sapiens (лат. - разумно човешко същество). 

Във всеки случай времето и човечеството са назрели достатъчно за “50 черни загадки вдъхновени от най-странните конспиративни теории“. Надявам се, че моите “черни истории” не са изгубили необходимия черен хумор за справяне с несгодите в живота и по-скоро биха ви накарали да гледате по-критично на нещата и да задавате повече въпроси. Не вярвайте на всичко, което четете, бъдете критични, решавайте загадки и сме смейте, когато е възможно. 

Ваш Холгер Цена:

21.90 лв.
Наличност: да


Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Година: 2023
Поредица: Black Stories

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: