YU-GI-OH HIDDEN ARSENAL 4 SE карти за игра

YU-GI-OH HIDDEN ARSENAL 4 SE карти за игра

(4.20 от 10 гласа)
 Цена:

15.50 лв.
Наличност: не

Yu-Gi-Oh! TCG - Hidden Arsenal 4 Special EditionВ бустерите Hidden Arsenal 4: Trishula’s Triumph ще намериш вълнуващи чудовища, много от които не са издавани в Европа до сега. Сред тези удивителна карти водеща роля има “Trishula, Dragon of the Ice Barrier” – най-могъщото Ice Barrier-чудовище изобщо! Точно тук, благодарение на Hidden Arsenal 4 Special Edition, ще получиш своя нов шанс да се сдобиеш с популярни чудовища като Trishula.Всяка кутия съдържа 3 бустера с по 5 карти всеки, от 60-картовото издание Hidden Arsenal 4. И всички тези карти са чудовища, издадени под формата на foil Super или Ultra Rare карти!
Hidden Arsenal 4 съдържа силни чудовища за много, различни типове колоди като Fabled, Naturia, Ice Barrier, Dragunity, Jurrac, Genex Ally и Neo Flamvell – с други думи, тук има по нещо за всеки!В допълнение към трите пакета Hidden Arsenal 4, всяка кутия Hidden Arsenal 4 Special Edition съдържа и 1 Super Rare карта: “XX-Saber Emmersblade” или “Naturia Pineapple”!Освободи рояка!


“XX-Saber Emmersblade” е една от ключовите карти, които правят X-Sabers доминираща сила в турнирите по света. Издадена под формата на Secret Rare карта в Absolute Powerforce, Emmersblade е много рядка и много търсена карта. Много дуелисти са се опитвали да управляват могъщите X-Sabers. Сега, за да компенсираме недостига на Emmersblade, го преиздаваме в Hidden Arsenal Special Edition.Когато Emmersblade бъде унищожен в битка, можеш да специално да призовеш всяко “X-Saber” чудовище от 4-то или по-ниско ниво от колодата си. И с толкова много невероятни X-Saber чудовища, от които да избираш, можеш да насочиш стратегията си в перфектната посока! Можеш да призовеш своите забележителни Tuner-и като “X-Saber Airbellum” или “XX-Saber Fulhelmknight”. Или пък да сграбчиш невероятни и полезни чудовища като “XX-Saber Darksoul” or “XX-Saber Ragigura”, с които да подготвиш кобото си. (Не забравяй, че всички “XX-Saber” чудовища са също така и “X-Saber”, така че можеш да използваш и двата вида!)Плодът е вкусен!
“Naturia Pineapple” беше Secret Rare карта в Duelist Revolution. Тази карта пасва идеално в Naturia тесте, тъй като много Naturia чудовища работят само с други такива. Но там където “Naturia Pineapple” е наистина изключително полезна е в Plant-колодите или в хибридбните Plant/Beast колоди.“Naturia Pineapple” превръща всичко, което контролираш в Plant. Това означава, че твоите Plant комбо-карти вече работят с всичко. Вече можеш да сложиш и други карти в колодата си и да продължиш да ги комбинираш с Plant-ефектите, тъй като те ще са Plant на полето. Можеш също така, да вземеш контрол над противниковите чудовища и да ги превърнеш в Plants!Но най-хубавото нещо за “Naturia Pineapple” е нейната невероятна стабилност. Подобно на популярнят “Treeborn Frog”, Pineapple може специално да призове сама себе си от Гробището, докато нямаш на полето Spell- или Trap-карти. “Naturia Pineapple” ти предоставя безкраен Synchro материал. Можеш да продължаваш да я използваш за своите Tribute-призования на чидовища от високо ниво. Или можеш да я използваш като Tribute в комбинация “Tytannial, Princess of Camellias” (от изданието Gold Series 4: Pyramids Edition), за да неутрализираш карти и ефекти. А можеш и просто да я връщаш на полето за да пазиш жизнените си точки!Special Edition кутиите винаги са много стойностен продукт, съчетавайки най-яките бустери със страхотни специални карти. С голяма селекция чудовища от Hidden Arsenal 4 и специални карти, които естествено се комбинират с картите от изданието, Hidden Arsenal 4 Special Edition е фантастичен начин да подсилиш колодата си или да създадеш напълно нова такава!*Всяка кутия съдържа 3 бустера с по 5 карти всеки и 1 от двете Super Rare карти.Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Категория: Игри , Карти за игра
Баркод: 4012927240533

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: