Windows 8.1 for Dummies

Още от поредицата For dummies

Windows 8.1 for Dummies

(4.12 от 17 гласа)Както новите, така и опитните потребители на Windows ще се нуждаят от помощ за управление на функциите, отличаващи Windows 8.1 от предходните му версии. Позволете на това кратко и лесно ръководство да ви разведе из стартовия екран, да ви запознае с лентата с препратки и да ви помогне да създадете акаунт в "Microsoft". След това ще можете да инсталирате приложения, да добавите акаунти в социални мрежи, да сърфирате в Интернет и да правите редица други неща.

Краткото ръководство "Windows 8.1 For Dummies" предоставя нови възможности: Различно е - научете как да използвате стартовия екран, да стартирате програми, да персонализирате Windows 8.1 и да намирате стария работен плот. Работете с приложенията - инсталирайте и актуализирайте приложения, намирайте липсващи такива и разберете кои приложения работят в момента. Социализирайте се - добавете своите акаунти в социалните мрежи и тези за електронна поща за по-бърз достъп. Работете безопасно - създайте потребителски акаунти и запазете поверителността на своите лични файлове. Оставете своя отпечатък - персонализирайте Windows 8.1 със собствени снимки.

Отворете книгата и открийте: Въведение в стартовия екран на Windows 8.1. Къде да намерите класическия интерфейс на работния плот. Защо е необходимо да защитите с парола своя потребителски акаунт. Как да добавите преки пътища на стартовия екран. Как да намерите безследно изчезнало приложение. Как да актуализирате приложения. Десет съвета за отстраняване на често срещани проблеми.

Анди Ратбоун е експерт по работата и поддръжката на компютри, таблети и Windows. Автор е на всички издания на "Windows For Dummies", книги за поправка на компютри и на таблети от серията "Surface" на "Microsoft".Печатна книга

9.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Алекс Софт
Година: 2014
Страници: 270
ISBN: 9789546562807
Баркод: 9789546562807
Поредица: For dummies
Тегло: 0.25 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: