Valdora. Валдора - многоезична версия

Valdora. Валдора - многоезична версия

(3.94 от 121 гласа)
 НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА ИГРА

ОРИГИНАЛНО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ

БЕЗ ПРАВИЛА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

Тип: събиране и транспортиране, Средновековие
Играчи: 3-5
Възраст: 10+
Времетраене: 60мин.

Скрита много далеч от нашето време, лежи долина на невъобразими богатства. Привлечени от блясъка на скъпоценни камъни, злато и сребро, авантюристи от цял свят пристигат, за да търсят късмета си тук. Докато някои от тях внимателно подбират екипировка и провизии, други бързо се впускат в доставянето на съкровищата до поръчителите си.
Но тези, които бленуват за слава и богатства трябва да бъдат по-находчиви, комбинативни и стратегически обиграни от опонентите си!

Valdora е една вълнуваща игра, базирана на бързи ходове. Когато е на ред, всеки играч може да извърши по едно действие, но трябва внимателно да претегли възможностите си, защото до следващия ход могат да настъпят много и неочаквани обрати... Играта се намира някъде по средата на скалата между семейна и експертна игра, което я прави уникално забавление, както за цялото семейство, така и за компания запалени играчи.

ИГРОВИ МАТЕРИАЛ:
1 Game board
78 Gemstones
4 Books
111 Cards
1 Craftsman board
59 Tiles
30 Coins
5 Pawns
1 Bag
Rules

 

 

 Цена:

61.90 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Баркод: 4011898030914

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: