The New Art of Japanese Cooking
Written by Japanese cookery guru The Iron Chef, Masaharu Morimoto, this book combines European and Western cooking techniques and ingredients with Japanese roots. It contains 125 recipes. It also helps you discover how to slice and cure fish, properly eat sushi and learn about the origins and significance of rice, soy sauce, tofu, and blowfish.
Kниги от същия жанр
-
The Rough Guide to Sloveniaпечатна: 34.90 лв. -
Cross My Heartпечатна: 12.90 лв. -
100 New Artistsпечатна: 62.90 лв. -
Print and Production Finishes for Sustainable Designпечатна: 58.90 лв. -
The Mysterious Flame of Queen Loanaпечатна: 24.90 лв. -
The Wild Emperorпечатна: 92.00 лв. -
More Tales of the Unexpectedпечатна: 16.00 лв. -
Hoppity Hop Peekaboo!печатна: 11.90 лв. -
The Making of Pink Floyd: The Wallпечатна: 34.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Dorling Kindersley
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2007
Страници: 272
ISBN: 9781405328982
Баркод: 9781405328982
Тегло: 1.45 кг.
Размер: 23.60x28.30 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.