The New Art of Japanese Cooking
Written by Japanese cookery guru The Iron Chef, Masaharu Morimoto, this book combines European and Western cooking techniques and ingredients with Japanese roots. It contains 125 recipes. It also helps you discover how to slice and cure fish, properly eat sushi and learn about the origins and significance of rice, soy sauce, tofu, and blowfish.
Kниги от същия жанр
-
Ultimate Tropicalпечатна: 71.90 лв. -
99 Dead Snowmenпечатна: 19.90 лв. -
The Closersпечатна: 16.00 лв. -
Searching for Calebпечатна: 18.90 лв. -
The Negotiatorпечатна: 14.90 лв. -
Wally Olins: Brand New: The Shape of Brands to Comeпечатна: 42.90 лв. -
The BMW Bookпечатна: 169.90 лв. -
Бележник Leuchtturm 1917 Medium A5, Plain, Tobacco 343148печатна: 24.90 лв. -
The Sodditпечатна: 9.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Dorling Kindersley
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2007
Страници: 272
ISBN: 9781405328982
Баркод: 9781405328982
Тегло: 1.45 кг.
Размер: 23.60x28.30 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.