Story - брой 39/2013

-25%
е-списание - Story - брой 39/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 39/2013

(1.50 от 2 гласа)











Моника: Валери и жена му ме употребиха

Спряганата за любовница на Валери Божинов - Моника Валериева, споделя в първото си интервю, в новия брой на списание Story, че е станала жертва на футболиста и жена му.

Тя е категорична, че никога не се е опитвала да подражава на Николета, както и че не е била тази, която е търсила контакт с мъжа й. "Не искам да ставам втората Николета Лозанова и ако ме изкарат като такава, за мен ще е по-скоро обидно, отколкото някаква реклама", обяснява Моника Валриева.

По думите й обаче, все още законната съпруга на Валери Божинов е тази, която се опитва да петни името й чрез платени публикации. "Не бях убедена, но се уверих на 100 %", обяснява моделката.

Какво сподели за отношенията си с Валери Божинов, наистина ли сексът не е повод за запознанство, би ли взела хляба на съпругата му, можете да разберете в новия брой на списание Story.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819139
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: