Story- брой 52/2012

-25%
е-списание - Story- брой 52/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 52/2012

(3.00 от 2 гласа)Кубрат и Тервел си пожелаха бебета

Братята Кубрат и Тервел Пулеви, които постигнаха изключително големи победи в бокса, споделят в новия брой на списание Story, че са израстнали в дом с много деца и по тази причина и те мечтаят за пълна къща с хлапета.
„Разбира се, че искам, но съм готов да чакам колкото е необходимо, и Андреа да е готова“, без преструвка споделя Кобрата, категоричен, че иска точно фолкзвездата да бъде майка на децата му.
Тервел, който вече има дете - син от волейболистката Диана, също иска още едно дете. За момченце или момиченце мечтае бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон, на какво мнение е малкият Калоян - братче или сестриче иска, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 27 декември.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819152
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: