Story- брой 42/2012

-25%
е-списание - Story- брой 42/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 42/2012

(3.60 от 5 гласа)Никол се страхува от майка си
 
Според приятели на Никол Станкулова поведението й в Къщата на VIP Brother е логично, тъй като тя и в живота сe  държи по-сдържано с непознати, отбелязва в новия си брой списание Story.
Единственото, което вади красавицата от равновесие пред останалите звезди в Къщата, е страхът дали се представя добре и дали майка й няма да бъде разочарована от представянето й.
Както е известно майката на Никол Станкулова - Елена, е психолог-следовател в СДВР и държи изкъсо живота на момичето си. Двете са много близки, заради което и макар да е на 25 г. синоптичката продължава да живее с родителите си.
Какво споделят двете най-близки приятелки на Никол за отношенията й с майка й, страхува ли се синоптичката от родителката си, каква е връзката й с гаджето й Ангел и как коментира отношенията на майка и дъщеря психологът Ани Владимирова, разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 17 октомври.
От него можете да научите още защо Ирен Кривошиева и Владо биха били щастливи като клошари, защо бившата съпруга на Веселин Маринов вече не се среща с Христо Стоичков, както и още много любопитни истории от живота на българските и холивудските знаменитости.   
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819142
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: