Story - брой 40/2013

-25%
е-списание - Story - брой 40/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 40/2013

(3.00 от 6 гласа)Калин Врачански - потайният побойник романтик

Актьорът, който радва зрителите във втория сезон на Дървото на живота – Калин Врачански разкрива за новия брой на списание Story, че се е бил за жена, разкривал е чувствата си с помощта на собствена радиопиеса и е получавал обяснение в любов под звездите на нощна София.

"Преди съм се бил за жени - и в тийнейджърските години, и по-късно. Но сега вече се пазя. Трябва да успяваш да избягваш тези моменти, макар и понякога да не успяваш", искрен е Калин.

Какво още интересно разкрива за себе си и връзките си чаровният Калин Врачански можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 2 октомври.

От страниците на списанието можете да прочетете още защо Криско е най-дразнещият, как Антон Хекимян си търси гадже и страхува ли се от самотата Стойко Сакалиев.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819140
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: