Story - брой 35/2013

-25%
е-списание - Story - брой 35/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 35/2013

(4.60 от 5 гласа)В откровено интервю за новия брой на списание Story фолк певицата Камелия признава, че е имала много силна връзка с родителите си, но любовта и грижите им я задушавали.

„Споделях всичко с родителите ми, най-вече с майка ми - къде пътувам, какво ми се случва. Винаги търсех нейния коментар и одобрение за всяка моя проява - интервю, сесия, клип, песен. Тази връзка беше много дълбока и затова късането й беше много тежко“, искрена е Камелия.

Певицата признава, че "прекъсването на пъпна връв" при нея се случило много късно - чак, когато била на 37 години.
„От малка, като единствено дете в семейството, бях много обичана и много обвързана с майка си. Естествено, тя го правеше с най-добри намерения, но годините минаваха, а тя така ме беше стегнала, толкова ме беше вързала, че в един момент ми стана много тежко“, споделя още пред списание Story певицата.

Какво още разказа Камелия и за отношенията си с Цветин, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 28 август.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819135
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: