Story- брой 32/2012

-25%
е-списание - Story- брой 32/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 32/2012

(2.33 от 3 гласа)Албена и Максим пред раздяла

Пет години след катастрофата, в която Мануела Горсова едва не загина, но пък оцеля на ръба на живота, двамата фигуристи Албена Денкова и Максим Стависки са на път да се разделят. Това разкрива в новия си брой списание Story, позоваващо се на информацията на свои достоверни източници.

Дългогодишната връзка на Албена и Максим през годините успя да премине през най-тежкото изпитание, но днес се крепяла единствено на сина им Даниел. Кое е довело до разрива във взаимоотношенията им, близки до двойката фигуристи споделят именно в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 8 август.

Бащата на Мануела Горсова, която е в изключително тежко състояние, вследствие на катастрофата причинена от Максим Стависки, пък споделя какво се случва с дъщеря му 5 години след инцидента. Има ли надежда момичето да оздравее по-бързо и давали ли са Максим и Албена допълнително средства, извън тези от споразумението, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 8 август.

От него ще научите още при какви условия ще приеме да влезе в къщата  на VIP Brother Памела Андерсън, защо актьорът Мариан Вълев остана сам, защо Филип Крикоров иска руското правителство да му плаща майчинство, както и още много любопитни истории от живота на българските и световните знаменитости.  
 
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 97713128190173212
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: