Story- брой 31/2012

-25%
е-списание - Story- брой 31/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 31/2012

(4.00 от 6 гласа)Радина и Деян в любовна схватка

В новия си брой списание Story разкрива истината за връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков. А именно, че в момента звездата от "Стъклен дом" изживява най-драматичната си любов - страстен секс, изпепеляващи чувства и домашно насилие.

Близки приятели на Радина са изключително притеснени, тъй като от няколко месеца дружката им е подложена на системно домашно насилие от страна на Деян Донков. Кога е започнал терорът от страна на Деян към Радина, защо обаче тя все пак продължава да е с Донков, въпреки характера му, как Кърджилова приела новината, че Луиза и бившият й Wosh MC са гаджета, разберете от новия брой на списание Story, Който ще е на пазара на 1-ви август.

От него можете да научите още защо Емилия иска да бъде като Лили Иванова, защо депутатката Калина Крумова бе подложена на критика заради помощта, която оказа на пострадалите израелски туристи след атентата в Бургас, както и още много любопитни истории от живота на българските и световните знаменитости.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901731
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: