Story - брой 30/2013

-25%
е-списание - Story - брой 30/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 30/2013

(5.00 от 1 глас)Наско за Илиана: Научих я да ме слуша

Спортното семейство на Илиана Раева и Наско Сираков разкрива в новия брой на Story каква е тайната на успешния им брак, който продължава вече 30 години. А именно - компромисите, които правят един към друг.

"Аз навремето бях едно самовлюбено момиче, трудно приемах чуждото мнение. Сега за мен няма по-голямо удоволствие на това да се вслушвам в съвети и чужди мнения. Коя беше повратната точка? Когато на петия месец от брака ни той каза – дай ми чинията с кюфтетата, а аз казах – ще си ги вземеш сам! Той – как така бе, жена? Дай кюфтетата! Но за мен беше унизително", спомня си Илиана. "Но се научих да му ги слагам. Аз се научих и да му подреждам дрехите в гардероба, аз се научих и да готвя. Но най-важното – за мен сега това е удоволствие.

Наско Сираков също е превъзмогнал част от характера си. "И той се научи да прави много неща. Наско е добър човек, но много трудно показваше чувствата си към мен. За него беше въпрос на чест да не показва, че ме обича ужасно много, или пък на публично място да демонстрира нежност към мен. Но сега го прави, няма притеснение и му доставя удоволствие да ми каже, че ме обича, да ме целуне пред хора.", допълва Илиана.

Какво споделят още за успешния си брак, как намират време един за друг, въпреки забързаното си ежедневие, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 24 юли.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819130
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: