Story - брой 23/2013

-25%
е-списание - Story - брой 23/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 23/2013

(2.00 от 2 гласа)Диляна имала забранена любов на 14 г.

В новия брой на списание Story моделката и актриса Диляна Попова разкрива, че първата й любов е била забранена.

„Моята първа любов беше забранена – разказва Диляна. - Бях на 14 тогава и родителите ми жестоко се дразнеха от гаджето ми, постоянно ми се караха, като се прибирах през нощта: „Малка си още!“. Не знам защо, може би беше някаква ревност от тяхна страна, защото ми беше за пръв път. И досега не разбирам защо толкова не го харесваха. Е, като всички на тази възраст, се сбиваше от време на време, но не мога да кажа, че е беше хулиган.“

Какво разказва още Диляна за първите си любовни трепети, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 5-и юни.

От страниците на изданието фенките на колегата й от "Революция Z" Иван Тишев пък, ще научат по какви момичета си пада той и има ли сериозна приятелка в момента. По какво си приличат и по какво се различават двамата екранни партньори, можете да разберете от новия брой на списание Story, което ще е на пазара на 5-и юни.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819123
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: