Story - брой 45/2014

-25%
е-списание - Story - брой 45/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 45/2014

(3.78 от 9 гласа)











Десислава цял живот бяга от насилниците си

Фолк певицата Десислава, която в момента радва с усмивката и таланта си зрителите на "Гласът на България", е минала през много трудни моменти в живота си.

В новия си брой списание Story разкрива любопитни, но тъжни факти от детството на изпълнителката, която преживява два развода на майка си.

След раздялата с баща й, майка й се омъжва за втори път.

„Вторият ми баща беше лекар, изключително умен и интелигентен човек. Той ме научи на много неща – да говоря правилно, да държа ножа в дясната и вилицата в лявата ръка, но... имаше един проблем - пиеше и това в крайна сметка го погуби. Алкохолът не прощава на никого. Дали човек е професор или тракторист, няма значение. Пие ли, интелигентността и всичко добро в него изчезват", споделя Десислава.

"Когато това се случваше, почваха скандали, имаше и други неща... Но не с мен, с майка ми. Дори и когато пиеше, към мен той никога не се е отнасял лошо. Но аз преживявах всичко, страдах. Налагаше се вечер да бягаме с майка ми да спим по роднини и приятели, когато се напиеше много. Тя си нямаше късмет в брака, така й се стече животът, но това остана като пример за мен – да бягам далеч от мъж, който пие”, допълва още изпълнителката.

За другите драми в живота на Десислава можете да разберете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 5-и ноември. 



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819145
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: