Story - май/2021

Още от поредицата Story

Story - май/2021

(4.00 от 9 гласа)Милиардите на чумата
Чумаво е времето и все пак не толкова безнадеждно. Звучи цинично на фона на загубилите битката с вируса, ала животът явно намира начин не само да продължи, а и да процъфтява. Престъпление ли е да си жив, а понякога и богат? Въпросът е уловка, Рубикон.

Жребият е хвърлен и е безсмислено да търсим грешници. Приемаме фактите и продължаваме. Някои с милиарди, някои помъдрели от научените уроци, други – като легенди.
Посветихме този брой на онези, за които животът не преминава просто в забавление и приключения и това не означава скучно, а пълноценно. Малцина са онези, които мечтаят да има свят и след тях, но те са онези, които оставят следите си. Загуба на време е да мразим богатите, да търсим сянката на хората, които се превръщат в мит и да намираме конспиративни обяснения за всеки, който създава нещо, а не просто съществува. Знаем, че се надбягваме единствено със собствената си съвест и възможности, затова се изисква да бъдем почтени и честни към себе си. Само така ще проявяваме честност и разбиране към останалите. И ще бъдем богати.
Притиснати от тревогите на дните си често забравяме, че ще има живот, смисъл и прогрес след нас и че всички ние сме само част от една неизмерима шахматна дъска и всеки ход има значение. Нека бъдем в авангарда, да намираме изход и да вярваме, че всеки живот, всяко усилие, ще създават бъдещето ни, дори и настоящето да изглежда изпитание.
Както казва легендарната Татяна Лолова, която напусна този свят:
„Приемам, че всички хора ми мислят доброто. Така никога не се стеснявам от тях…Колкото и да ме огорчават критиците, няма да ме сломят. Колкото и да ме хвалят, няма да им повярвам. По-страшно е да те премълчават.“
Нека си пожелаем да не бъдем премълчани, нека оставяме наследство.
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
Страници: 100
ISSN: 20211312819105
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: