Story - май/2018

Още от поредицата Story

Story - май/2018

(3.60 от 20 гласа)Парите и славата са дрога, от най-халюциногенната. Започваш да измисляш, да виждаш свят, в който можеш всичко и притежаваш всички. Пристрастяващо е да знаеш, че властта ти принадлежи.

Силата да устоиш на тази илюзия обаче е важна. Мираж е, че човек може да контролира и притежава. Урокът се научава след твърде много плесници, когато си започнал да се проваляш именно защото си повярвал в измисления образ – собственият и на останалите. Историите на голяма част от звездите в този брой са етап от периода им на халюциниране. Опиянени са забравили, че в крайна сметка са просто човешки същества и като такива имат граници, които не могат да преминат, а просто да приемат. Ще научите, че никога не трябва да забравяме, че съкровищата, които търсим, могат
да бъдат както по върховете, които стигаме, или пък желаем да покорим, така и в дълбините, които ни предстои да изследваме.
Понякога това изследване е толкова трудно, че предпочитаме да затворим учебника и отново да измислим другия свят и себе си. Но куражът да продължим си струва. Можем да научим смисъла. Той е простичък - не можем да понесем само истината, която си спестяваме. Спестете си илюзиите и печелете истини!
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819105
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: