Story - брой 7/2015

-25%
е-списание - Story - брой 7/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 7/2015

(3.73 от 15 гласа)Камелия: Искам да съм булка

Поп фолк певицата Камелия от толкова години е с половинката си Цветин, че вече са ги приели като едно цяло. Затова и въпросът „Ще има ли сватба“ като че ли отдавна не изглежда актуален за връзката им. Освен това Ками винаги е твърдяла, че с любимия й мъж не вярват в брака и затова досега не са предприели тази стъпка, въпреки почти 20-годишното разбирателството помежду си. Да, ама не!

Певицата не се е отказала от навика си да провокира с неочаквани решения и този път изненадва почитателите си, че може би скоро ще се премени в булчинска рокля. Преди повече от половин година тя прекрати договора с дългогодишната си продуцентска компания „Пайнер“ и вече е „свободен електрон“. След промяната в професионалния си живот явно звездата е решила да внесе раздвижване и в личния си живот като се омъжи. "Искам в този живот и аз да се видя като булка", признава пред списание Story Камелия.

Още около сватбените й трепети и искрени разкрития можете да прочетете само в новия брой на списание Story, който е на пазара от 11 февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131281917
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: