Story- брой 6/2013

-25%
е-списание - Story- брой 6/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 6/2013

(3.94 от 17 гласа)Емилия и Коко - заедно след 7 г. тормоз

Фолк певицата Емилия прави една откровена изповед в новия брой на списание Story, като признава, че през последните 7 години двамата с Коко Динев са били подложени на тормоз от колежката й Анелия.
Неприязънта между двете фолк певици не е тайна за никого, но за първи път едната дава гласност на скандални разкрития от живота им. По думите на Емилия за 7-те години откакто е с Коко, бившата му съпруга Анелия е правила не малко опити да ги раздели.
"Минаха седем години, тя не ни остави намира. По един или друг начин доста напрежение ни е създавала. Тогава бях на 24-25 години, на всичко скачах, на всичко се палех, много плачех и много нерви изхабих. Несправедливостта много ме дразни и може да ме изкара извън равновесие. Сега вече поулегнах", категорична е Емилия.
Какви други скандални разкрития направи Емилия пред списание Story, можете да разберете от новия брой, който ще е на пазара на 6-ти февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281916
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: