Story - брой 51/2013

-25%
е-списание - Story - брой 51/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 51/2013

(4.10 от 10 гласа)Колко струва Златка Райкова?

Въпреки че в шоуто Big Brother All Stars Златка Райкова се опитва да демонстрира мирно поведение и да изчисти негативния си имидж, русата изкусителка определено има доста тъмно минало.

В новия си брой списание Story връща лентата назад в живота на пазарджишката мома и разкрива най-скандалните й връзки и още по-арогантното й поведение.

Господа с дебели портфейли и представители на сенчестите кръгове у нас, бяха сред най-предпочитаните от бившата изкусителка.

Партитата до зори с много алкохол и забранени вещества бяха неотменна част от ежедневието й, но най-лошото от всичко са скандалите в нощните заведения, в които, явно не на себе си, Златка се забъркваше и в огромния процент от случаите те завършваха със сбивания.

Тях русата фурия не само предизвикваше, а на драго сърце се включваше в мелето често срещу напълно невинни хора. Свидетели в нощни клубове твърдят, че през последно време Златка се е почувствала недосегаема и арогантността й минавала всички граници.

Още скандални разкрития за миналото на Златка и каква цена е плащала, за да се чувства недосегаема и финансово осигурена, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819151
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: