Story - брой 50/2013

-25%
е-списание - Story - брой 50/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 50/2013

(3.91 от 11 гласа)Жана Бергендорф: Детето ми умираше

В откровена изповед пред списание Story звездата от X Factor Жана Бергендорф разкри шокиращата новина, че преди време е щяла да изгуби сина си Леон.

Това се случило след като момченцето претърпяло операция на сърцето, която за малко не му коствала живота. Имал неправилна циркулация на кръвта и вместо да отиде в дробовете, тя се връща в лявата камера на сърцето. Това била част от диагнозата, която чула тогава Жана.

„Беше по-големият ад, защото детето ми умираше. За мен това беше най-трудният момент и най-дългият ден в живота ми, защото не знаех дали ще ми го върнат жив и здрав. И това беше нещото, което ме преобърна“, спомня си за най-кошмарния си момент Жана.

Кой е причината звездата от X Factor да вземе крайното решение да се раздели с бащата на сина си, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819150
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: