Story - брой 5/2014

-25%
е-списание - Story - брой 5/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 5/2014

(4.10 от 21 гласа)Богато момиче стои зад успеха на Григор

Родната гордост в тениса Григор Димитров дължи успеха си не само на многобройните часове прекарани в тренировки, а и заради красивите си и богати приятелки, които са били до него през годините.

Днес 22-годишният Гришо е влюбен в една от големите звезди в женския тенис - рускинята Мария Шарапова. Тя го въведе в доста различен от неговия свят, изпълнен с лукс и суета. Докога обаче ще издържи връзката им, питат се всички.

В новия си брой списание Story се връща назад в годините, за да запознае читателите с момичето, което е една от причините Григор Димитров да е това, което е днес - богатата наследница Симона Стефанова.

Именно покрай връзката си с нея Димитров за първи път се запознава със света на богатите и известните. Това пък впоследствие му помага в издигането и в кариерата, заради което днес той е в топ 20 на най-добрите световни тенисисти.

Всичко за отношенията на Гришо и Симона, докога ще издържи връзката на родния спортист с Мария Шарапова и защо Христо Стоичков го възприема като свой син, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 2014131281915
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: