Story - брой 46/2015

-25%
е-списание - Story - брой 46/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 46/2015

(3.83 от 18 гласа)Създадох маската Андреа, сега трябва да я сваля

Фолк певицата Андреа преди дни напусна компанията си „Пайнер“, от която беше част цели 9 години. Феновете й, притеснени какво се случва оттук нататък с кариерата й, прочетоха в профила й в социалните мрежи обръщението й, което звучеше спокойно и оптимистично – че това е нейно лично решение, продиктувано от факта, че напоследък не харесва методите на работа във фирмата, които тя пред STORY определя като експлоататорски и робовладелски, и добавя, че иска да се развива. Затова е решила да продължи занапред сама и да следва мечтите си. Оказа се, че слагането на края на ерата „Пайнер“ е част от един мащабен процес на промяна, на който една от най-скандалните изпълнителки чувства, че иска да постави началото. 28-годишната певица даде пред Story едно от най-откровените интервюта в живота си, което засяга не само истината за отношенията й с вече бившата й продуцентска компания, а и нея самата като човек. За отношенията с колежките й, вярва ли в женското приятелство, за образа на силната Андреа – маската, която е създала, за да скрие от хората себе си – Теодора, защо все още с Кубрат не създават семейство, изненадващото й мнение за изневярата и още много премълчавани истории.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819146
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: