Story - брой 41/2015

-25%
е-списание - Story - брой 41/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 41/2015

(4.25 от 12 гласа)Чии милиони харчи Луна?

Фолк певицата Луна винаги е избягвала да разкрива подробности от личния си живот. Дори да говори за мъжа до себе си в даден период от живота си, тя никога не споменава имена.
Емблематична в това отношение е последната дълга връзка на певицата - около 10 години, с мастит бизнесмен, с когото живя в Америка. Говори се, че това бил 70-годишен богаташ от турски произход, в чийто палат в „Ориндж Каунти“, перхидролената изпълнителка се разполагала като принцеса.
Според други сведения, въпросният господин е всъщност още по-възрастен – на 82 години, и се казва Мехмед Сапекчи, собственик на много от магазинчетата на „Капалъ чарши“ и на няколко сладкарници на площад „Таксим“ в Истанбул, но живее в Щатите от много години. Самата Луна пък титулува бившия си вече любим като експолитик.
Казват, че бизнесменът всъщност бил женен и нямал намерение да се развежда заради нея, но наследниците му били особено бесни, че родната чалга изпълнителка може да измъкне голямо част от богатството му и правели всичко възможно да ги разделят.
„Къщата не е моя, а на приятеля ми и струва 5 000 000 долара. Карам „Бентли“, но това не е единствената кола, която мога да взема. Имам „Кадилак“, „Ролс Ройс“, въпреки че „Бентли“ ми е любимата“, хвалеше се Луна по време на едно от епизодичните си посещения в родината.
У нас пък името й се свързваше с това на шампиона ни по вдигане на тежести Пламен Аспарухов.
Какви облаги е получила пък от него Луна и кои са другите мъже, с които са я свързвали в медиите можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 6 октомври.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819141
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: