Story - брой 39/2014

-25%
е-списание - Story - брой 39/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 39/2014

(3.55 от 11 гласа)Ако си припомним твърдението, че монетата винаги има две страни, то връзката на актрисата Елен Колева с бизнесмена Александър Найденов е поредното му потвърждение. За никого не е тайна, че двамата поеха в различни посоки, но новият брой списание Story повдига завесата пред една друга версия за края на връзката между Елен и Александър. Ако съвсем доскоро актрисата беше сочена за „неверницата“, която е провалила на два пъти опитите на двамата да бъдат заедно, то сега на бял свят излизат и други версии за края на тази странна и нетипична връзка.

Била ли е заплашвана Елен Колева с убийство, със заливане с киселина и още през какви премеждия, трудности и неприятности е преминала, преди бизнесменът да я заклейми в „морален курвалък“?

Още за новите версии за раздялата на Елен и Александър можете да прочетете в новия ни брой, който от 24.09.2014 г. - сряда, е на пазара.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819139
Поредица: Story

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: