Story - брой 34/2015

-25%
е-списание - Story - брой 34/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 34/2015

(4.29 от 7 гласа)Благой Георгиев под чехъл още преди брака

Руската танцьорка Есмер, която скоро ще стане законна съпруга на Благой Георгиев, го превърнала от несериозен плейбой в отговорен мъж и джентълмен.
Рано или късно всеки си „намира майстора“ и май красивата Есмер поне засега твърдо устоява имиджа на руските жени, които могат да вкарат в правия път и най-безнадеждните случаи, независимо за какви пороци иде реч, пише списание Story в новия си брой.
Едва за трите месеца, откакто официално са заедно, шампионката по танго като с вълшебна пръчка успяла да превърне Благо от разглезен, несериозен и влюбен в себе си плейбой, в джентълмен, който трепери косъм да не падне от главата на любимата му.
Футболистът на руския клуб „Рубин“ (Казан) засега е редуцирал до минимум и демонстрациите на екстравагантност с ексцентричните си тоалети и вече се облича доста по-сдържано.
Още за новия Благой Георгиев можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 18 август. 
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819134
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: