Story - брой 29/2015

-25%
е-списание - Story - брой 29/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 29/2015

(4.17 от 6 гласа)Енчев: Молих се за живота на жена си

Георги Енчев разкрива в разтърсваща изповед най-голямата си радост – раждането на третия си син Максим, но и най-големия си ужас – страхът, че може да изгуби съпругата си.
В новия брой на списание Story изпълнителят разказва за тревогата, която изпитвал през всичките девет месеца от бременността на жена си Цвети, както и ужасяващите три часа след раждането на третото им момче, през които се молил любимата му да оцелее.

„През главата ми преминаваха всякакви мисли. Опитвах се да бъда оптимист, но се тревожех много. Молех се за живота й заедно с екипа, с отеца, който кръсти синовете ни. Тогава една от лекарките се опита да ми вдъхне кураж, че в болница се изпитват разтърсващи емоции, но когато всичко мине по най-добрия начин, тогава си друг“ - спомня си музикантът месец след разтърсващите събития.
Какво се случило на операционната маса и за всички емоции, които Енчев изпитал можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 15 юли.  е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819129
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: