Story - брой 14/2014

-25%
е-списание - Story - брой 14/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 14/2014

(4.06 от 17 гласа)Забъркаха Къванч Татлъту в гей афера

Къванч Татлъту, известен в южната ни съседка като турския Брад Пит, беше забъркан в гей скандал с не по-малко известния певец Таркан.

В новия си брой списание Story разказва за аферата между двамата красавци, която е разкрита от един от най- авторитетните вестници в Турция.

Според добре информирани източници на изданието, именно заради гей връзката си, Къванч Татлъту се е раздели с дългогодишната си половинка Мис Свят Азра Акън.

Русокосият красавец, който в момента се изявява в хитовата поредица "Север юг", и вече бившата му любима, бяха заедно в продължение на 11 години.

След раздялата им обаче Къванч Татлъту не остана сам и сърцето му вече е заето. От кого и каква е истината около гей скандала с него и Таркан, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819114
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: