Story - април/2017

Още от поредицата Story

Story - април/2017

(3.70 от 10 гласа)В него ще откриете много интересни истории, разкрития и новини от света на шоубизнеса.

А някога питали ли сте си кое е онова, което ни прави АЗ? Някои се намират в притежанията си, други в стремежите си, трети в егото, четвърти в баланса на емоции и мисли, а някои дори се раждат напълно наясно със себе си. Те обаче водят друга битка – да доказват, че това е напълно възможно, че и достоверно. Като Иванка Тръмп например.
Принцесата на татко Тръмп е не просто жената на живота му, тя е неговата кауза, бе предизборната му платформа, а сега е любимката на света, дотолкова, че Мелания стои просто като аксесоар по протокола. Иванка крие тайни, но пък е изключително умела в това да прави от тях, както и от слабостите на баща си, милиони и в банкноти, и в почитатели. А това, освен че трябва да се уважава, носи и нова самоличност на нежната блондинка.
Ако Иванка по принцески печели козове, то на други се налага да търсят самоличността си непрестанно и трудно. Киану Рийвс вече не намира щастието и е смирен пред смъртта.
А смъртта е „събличане“ на всичко онова, което не сме. Мъдреците казват, че когато осъзнаем това, сме разбрали смисъла на живота. И той винаги е в настоящия миг и в онова, което мислим и чувстваме сега. Миналото ни дава самоличност, а бъдещето носи обещание за спасение и безметежност. Но и двете са илюзия. Както илюзия може да е и съвършеният живот, който си представяме, че живеят всички останали, освен нас.
Обичам лица, в които да чета интересна история. Няма нужда от излишни думи, обещания, заявки, фалшиви клетви – има само натрупан опит и смиреност. Срещам все повече лица, и все по-малко фалшива самоличност. А героите на този брой са от онези лица, чиято история ще искате да съпреживеете.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 2017131281914
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: