Story - декември/2020

Още от поредицата Story

Story - декември/2020

(4.07 от 15 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В края на тази толкова трудна година надеждата ни, волята ни, изглеждат прекършени, а ние трябва да оцелеем и продължим с вярата, че ще се справим и с това, въпреки загубите, които търпим. Дали ще бъдем различни в новия свят?

Вероятно не, но пък ще сме калени за пореден път в човешката история – да се адаптираме, да бъдем гъвкави, дисциплинирани и все повече ценящи и разбиращи смисъла на живота. Както неведнъж сме отбелязвали, важно е да запазим човешкия си облик, а не суетата и опиянението от егото си – и двете вече нямат място. Щом животът ни наднича над пропастта, всичко е загубило значението си , освен емпатията, инатът ни дори. Героите ни в този брой са показали издръжливост и воля дори когато падат или все още се намират в безпътица – като Явор Бахаров или пък онази любов между Радина Кърджилова и Деян Донков, в която малцина вярваха, но тя пък се оказа по-голяма от собствените им буйни характери и страхове. Ако се погрижим за собствения си свят, ще бъдем по-полезни, или както казва друг наш герой – режисьорът Никита Михалков: „Глобализмът превръща света в интелектуален Макдоналдс“. Ако сме отговорни и грижовни в собствения си дом, няма как да сме зли и безотговорни извън него. Ние ставаме граждани в обществото, поданици в държава и хора в семейството си. И на фона на ужаса от болестта, от смъртта, красотата и изяществото продължават да са крехката клонка, която не спира да разцъфтява. Посветихме този брой на топмоделите на 90-те години – онези жени, които дори сега, във време, когато красотата се измерва в кубици силикон, продължават да са еталон. А това само потвърждава идеята, че човешкият ни облик все още е ценност, все още е важно да не сме клонинги, да не сме супермаркет, да не сме „произведени“, а съзидаващи. Женската красота, елегантност, емпатия, уют и креативност винаги ще се оказват енергията, която прави живота ни не просто ценен, а изпълнен. Не забравяйте колко красиви сте и колко е важно да превърнете красотата си не в разменна монета за луксозен живот, а в посока, която да ви кара постоянно да развивате интелигентността и смелостта си да бъдете автентични.

Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: