Spanish
Още от поредицата The Australian Womens Weekly
-
Where the Jackals Howlпечатна: 15.80 лв. -
Adam and Eve and Pinch Meпечатна: 15.90 лв. -
The Design Book: 1000 New Designs for the Home and Where to Find Themпечатна: 49.90 лв. -
Snow Crashпечатна: 20.00 лв. -
Pocket Beer Book 2014печатна: 31.90 лв. -
Ferrariпечатна: 44.90 лв. -
Romanesqueпечатна: 15.95 лв. -
Mary Berrys Complete Cookbookпечатна: 58.00 лв. -
The Hunt Beginsпечатна: 12.90 лв.
Most of us know only a few famous Spanish dishes u gazpacho, paella, tapas, sangria u but theres so much more, and weve gathered it all here. This book opens with an illustrated glossary of essential Spanish ingredients. Theres a big chapter, naturally, on tapas u those tasty morsels to eat with pre-dinner drinks and probably the most well-loved of Spanish food. Paella and other rice dishes feature and there are also many seafood recipes as well as poultry, meat and vegetable dishes. To finish off the book theres a lovely dessert chapter.
Kниги от същия жанр
Информация
Информация за книгата:
Издател: Acp Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2011
Страници: 400
ISBN: 1742451098
Баркод: 9781742451091
Поредица: The Australian Womens Weekly
Тегло: 0.70 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.