National Geographic KIDS - брой 03/2020

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 03/2020

(4.43 от 21 гласа)Пазители на планетата
На пръв поглед няма нищо необикновено в една мама видра, която храни своето малко с морски таралеж. Но менюто на тези морски бозайници всъщност помага за опазването на околната среда. Открий още изненадващи начини, по които морските видри спасяват планетата.

Лисичият остров
Преди няколко десетилетия около 4000 лисици обикаляли Санта Крус и още два острова на около 30 км от южните брегове на Калифорния. Наскоро обаче бяха почти изчезнали. Човешката дейност опасно променила техния природен дом и през 1999 г. били останали едва стотина. Учените знаели, че ако искат да съхранят този уникален вид лисици, ще трябва отново да променят островите. Научи какъв е техният спасителен план.

Истина или лъжа?
В Аляска има ледено чудовище. Вътре в Земята има втора Земя. Гълъби организират светлинно шоу. Откриха тайната на сърбежа. Крави носят раници. Това вероятно са някои от най-странните истории, които някога си чувал – но само три от тях отговарят на истината. Можеш ли да познаеш кои заглавия са истински и кои са пълен фалшификат?

Световните 8
Вертикалните зеници на домашната котка й придават особен вид, но си имат предназначение. Котките са активни и денем, и нощем и очите им могат да се нагодят към всякаква светлина. Зениците им са кръгли, когато трябва да пропускат много светлина, и се свиват до цепки, ако трябва да пропускат по-малко. Виж още 7 животни със странни и уникални очи.
 
Кучешка ясла
Лабрадорът Фред бързо усвоил най-важното за бащинството, когато осиновил девет патета. Те били намерени да се скитат в околностите на имота на Фред в Англия и стопаните се притеснили, че мъничетата могат и да не оцелеят без майка си. Добре че 10-годишният лабрадор бил готов да стане родител! Виж още невероятни истории в рубриката „Удивителни животни“.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201313420503
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: