National Geographic KIDS - брой 01-02/2020

Още от поредицата National Geographic - Kids

National Geographic KIDS - брой 01-02/2020

(3.65 от 17 гласа)Любов на леда
На Антарктида има само два сезона – лято и зима. Всяка зима императорските пингвини се завръщат на Антарктида от океана. С височина почти 1,20 м и тегло 40 кг, само те са достатъчно големи, силни и издръжливи, за да победят зимата и да отгледат семейство на полярния лед.

Другите (видове) пингвини
Сторете място, императори! Представяме ти останалите видове пингвини по света. Чудатите „прически“ и забавните характери са само някои от нещата, заради които те съвсем не са просто черно-бели.

Екстремни рекорди
Най-високите, най-смъртоносните, най-бързите, най-малките и най-горещите неща на Земята. Представяме ти хавайския вулкан Мауна Лоа, соленоводния крокодил, дребната лисица фенек, водното конче и пустинята Лут в Югоизточен Иран.
 
Скъпоценни камъни
Според легендите притежаването и носенето на скъпоценни камъни ни помага да се предпазим от зли сили, дарява красота и щастие, пази от болести и дори може да ни направи... невидими. Виж какво символизира всеки минерал и какво казва за теб твоят рожден камък.
 
Изпитай мама и татко
С коя част от тялото пеперудата опитва храната си? Как стегозавърът се защитавал от враговете си? Къде можеш да откриеш голохрило? Ако твоите родители не могат да отговорят на тези въпроси, може би не ти, а те трябва да ходят на училище!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201313420502
Поредица: National Geographic - Kids


"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: