Men's Health - брой 9/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 9/2016

(3.82 от 11 гласа) Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на септемврийския ни брой изпъкват големите ръце на големия Марк Уолбърг. Освен любимец на Men's Health, той е сред най-умните и целенасочени холивудски актьори - знае отлично как да прави пари, кино и бургери. И как да се грижи за тялото си, разбира се.
 
Подготвили сме ти и още много - рокендрол диети и упражнения за по-дълъг живот, среща с новия републикански шампион по планинско колоездене – младия лъв Стивиан Гатев, 14 изпитани начина да бъдеш татко за пример, много стрелба с най-силните български отбори по еърсофт и разходка до най-страшните места на света с неуморния изследовател сър Ранулф Файнс. Не пропускай и нашия гайд за най-добрите 25 храни, които да започнеш да консумираш на секундата и онези 25 продукта, чиято слава се базира единствено на недоказани твърдения.
 
Men's Health – 100 % полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460769
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: